Βαθμολογία

Δεν πείθει ο Λέντριτς

Το ματς με τα Τρίκαλα και η ήττα ανέδειξαν τα προβλήματα που έχει η Κέρκυρα. Ωστόσο, ένα εξ αυτών ήταν εμφανές εδώ και καιρό και δεν χρειαζόταν να περιμένει κανείς το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο λόγος για το θέμα του φορ. Το καλοκαίρι στον σχεδιασμό ως βασικός λογιζόταν ο Ιβάν Λέντριτς, αλλά ο Κροάτης έως τώρα έχει δύο συμμετοχές και αυτές ως αλλαγή.

Ο 24χρονος είναι σαφές πως δεν πείθει τον Άγγελο Διγκόζη και στην Κέρκυρα ο προβληματισμός είναι διάχυτος μια και είναι πολυτέλεια για κάθε ομάδα Β' Εθνικής να έχει ξένο που δεν προσφέρει. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Λέντριτς δεν ήταν στον πάγκο στο ματς με τον ΑΟΤ παρόλο που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Διγκόζης με εξαίρεση την πρεμιέρα βάζει αναγκαστικά τον Δημήτρη Σουάνη στην κορυφή για να καλυφθεί το κενό, μια και ο 29χρονος προοριζόταν για το δεξί άκρο της επίθεσης είτε για να παίζει μαζί με κάποιον άλλο σε σχηματισμό με δύο φορ.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης που στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκε έως λύση ανάγκης φαίνεται ότι θα χρειαστεί περισσότερο απ' όσο αρχικά πίστευαν στην Κέρκυρα και το θετικό για εκείνους είναι ότι ο 33χρονος έδειξε καλά στοιχεία στο ματς με τα Τρίκαλα.