Βαθμολογία

Από έναν ημίχρονο Αργυροπούλι και Ραψάνη

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Αργυροπουλίου και τον Σ.Σ. Ραψάνης ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ήταν δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχε αρκετές φάσεις κυρίως στο δεύτερο μέρος. Το πρώτο 45λεπτο ήταν για τους φιλοξενούμενους, όπου είχαν την κατοχή και το γκολ.

Στη επανάληψη πίεσε το Αργυροπούλι και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες κατάφερε στο 70' να φέρει το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα συνέχισε να πιέζει η γηπεδούχος ομάδα, έχασε κλασσικές ευκαιρίες και στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα της Ραψάνης έχασε στο 70' τον Φαρμάκα αφού δέχθηκε την απευθείας κόκκινη, λίγα λεπτά αργότερα στο 78' ο Γωγάκος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και στο 92' πάλι για την Ραψάνη ο Αδάμος αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη. Στο 10' φάουλ από τον Φαρμάκα, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και έξω. Στο 20' συνδιάστηκε όμορφα ο Φαρμάκας με τον Σινάκι Κ. και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και το 0-1.

Στο 30' μέσα στην περιοχή από πλάγια αριστερά ο Γωγάκος, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 53' πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Αργυροπούλι, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Ριζούλης, απέκρουσε ασταθώς ο Μπαχτσιβάνος, την μπάλα έδιωξαν οι αμυντικοί, το ριμπάουτ πήρε ο Γωγάκος και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Στο 70' ο Βλιώρας έβγαλε τετ α τετ τον Ριζούλη, αυτός με σουτ έκανε το 1-1. Στο 75' ανεπανάληπτη ευκαιρία για το Αργυροπούλι, όταν ο Μπούσιος έκανε το σουτ απέναντι από τον Καλογιάννη και αυτός έβγαλε με τα πόδια. Στο 80' ο Ριζούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βλιώρας πήρε την κεφαλιά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Και στο 93' ο Μπέλτσιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ριζούλης πήρε την κεφαλιά η μπάλα πάνω από την εστία.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Α., Μεσημέρης, Καρράς, Μπαχτσιβάνος Α.Χ., Δεμέστιχας, Χατζής, Χαρισούλης (46' Ριζούλης), Βλιώρας, Γωγάκος, Πίγκας (35' Μπέλτσιος), Πέρπερας.  

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Τσούλκας, Σινάνι Ε., Γκαραγκούνης Δ., Αδάμος, Σινάνι Κ., Γκαραγκούνης Γ., Βασιλειάδης (68' Βάρσος), Φαρμάκας, Ιωάννου (84' Γκαραγκούνης Θ.), Γκιώνας (90' Νανούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Πατέτσος, Νατσιούλας.