Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για Λάρισα 2012

Μεγάλο διπλό με ανατροπή πέτυχε η Λάρισα 2012 στην έδρα του Όλυμπου Γόννων με 1-2. Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς δεν τα παράτησε και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο.

Μόλις στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Καραναστάση. Το πέναλτι δόθηκε για χέρι αμυντικού. Η ισοφάριση θα έρθει στο 35’ με ένα σουτ του Τσιάκου για τους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος είχε και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε. Όπως και ο Μάντζας του οποίου το σουτ θα βρει το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και το κατάφεραν. Στο 60’ ο Κίτσιος με πλασέ θα βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του κάνοντας έρθει το τελικό 1-2. Μάλιστα είχαν και ευκαιρίες για 3ο τέρμα με τον Κίτσιο όμως δεν τα κατάφερε. Από την άλλη ο Ριζούλης και ο Τσιόπας δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το σκορ να μένει ως έχει.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Γραβάνης (56′ Τσιντζιλώνης), Τσιαπλές, Τσιτσιούμης, Μπαμπαλιούτας, Καραγκιόζης, Σερίφης (65′ Ζάρρας), Ριζούλης, Μάντζιαρης Στ. (62′ Μάντζιαρης Ν.), Τσιόπας.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Φλωρος Β., Τσιτσόπουλος Ελ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Παν., Νταής, Κίτσιος Δ., Μάντζας (75′ Δημόπουλος), Δόνος, Τσιάκος (90′ Τσιτσόπουλος Π.), Στρατής.

Διαιτητής: Ντελέζος. Βοηθοί: Τσαπράζης, Μάνος.