Βαθμολογία

Νίκη με Σάββα Χατζηλιάδη για τα Βούναινα

Το γκολ του Χατζηλιάδη Σ. έφερε την νίκη στα Βούναινα με αντίπαλο τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και ανέβηκε στην 6η θέση. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 13’ με το σουτ του Χατζηλιάδη Σ. να καταλήγει κόρνερ. Στο 34’ ο Τσάνας με ατομική προσπάθεια θα βρεθεί σε θέση για σουτ με τον Γεωργούλα να μπλοκάρει. Από την άλλη η Μελιβοία απείλησε 3 φορές με τον Ντούμο. Μάλιστα είχε και δοκάρι.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Ο Ακρίβος στο 61’ θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν το σουτ του θα το στείλει κόρνερ ο Γεωργούλας. Το γκολ ήρθε στο 74’ με μια αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζιλιάδη Σ. κάνοντας έτσι το τελικό 1-0. Στο 90’ ο ίδιος παίχτης θα χάσει και πέναλτι που θα μπλοκάρει ο Γεωργούλας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Καπετάνιος και Γεωργούλας Θοδ.

Βουναίνα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Δ., Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Φαρμάκας (85′ Τζιάτζιος), Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Χατζηλιάδης Γ., Τσανάς (88′ Μουτσάνας), Τσαπράζης Κ. (84′ Αγγλόπουλος Λ.), Χατζηλιάδης Σ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θωμ., Ρέτζας, Παπαηλίας, Τσίκο, Πασιάς Δ., Γεωργούλας Θοδ., Μπουζώνας, Ντούμος, Γκουντάρας Ηλ., Τσιαγκάλης, Καπετάνιος.

Διαιτιτής: Τζήλος Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Γκαρέλης.