Βαθμολογία

Τρίποντο ανάσα για την Ανάβρα!

Η Προοδευτική Ανάβρας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που τόσο είχε ανάγκη απέναντι στον Παναγροτικό με σκορ 2-1. Ανάβρα και Παναγροτικός είχαν φάσεις και τρία γκολ, οι φιλοξενούμενοι στο 10' και στο 20' είχαν δύο καλά σουτ με τον Τριανταφυλλόπουλο, απέκρουσε ο Φιλοκώστας. Στο 25' ο Μαγαλιούλης έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 35' ο Κουρούκας Μ. με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 50' ο Κουρούκας Β. βρέθηκε τετ α τετ η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Παναγροτικός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά στο 65' ο Κουρούκας Μ. μπροστά από τον αμυντικό έκανε το 2-0.

Ο Παναγροτικός στο 75' από κόρνερ του Τριανταφυλλόπουλου, ο Ψαρούλης με σουτ έκανε το 2-1 και στο 80' ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ, ήταν καλό απέκρουσε ο Φιλοκώστας.

* Η διοίκηση του Παναγροτικού καθώς και όλη η ομάδα εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χονδροδήμος, Μαλλιάρας, Κουρούκας Ι., Δεσπόπουλος Ι. (46' λ.τ. Χαϊδούλης), Κώτσιας, Μαγαλιούλης (55' Χαλκιάς), Δεσπόπουλος Φ. (65' Βλάχος), Κουρούκας Β., Σιμούλης, Γιαννουλέας.

Παναγροτικός (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Τίκας, Σταυρινάκης (46' Καραφέριας), Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Πανδρεμένος, Γεωργόπουλος, Τσιάρας (60' Γκατζούλης Λ.), Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Ανδρεόπουλος (80' Ολομάνι).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Ακρίβος, Τζιμούρτος.