Βαθμολογία

Κάραμα: «Είμαστε ολοένα και χειρότεροι»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ζακύνθου από την Καλλιθέα στο νησί ο Καλίντ Κάραμα, που μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας αποφεύγοντας τις δικαιολογίες.

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάζεται συνεχώς και χειρότερη και πρόσθεσε πως θα έχει άμεσα συνάντηση με τον πρόεδρο ώστε να βρεθεί μία λύση.

Ο Κάραμα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα πολύ άσχημο και το απέδωσε τόσο στις απουσίες των Ζαϊρί και Νίκιτς, όσο και στο γεγονός ότι δεν βοήθησαν, όσο θα περίμενε ο ίδιος, όσοι πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

«Ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Μπήκαμε μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όπως και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1 με το πέναλτι. Χάσαμε αυτό το παιχνίδι, ο διαιτητής ήταν πολύ καλός στο ματς. Εμείς δεν ήμασταν καλοί.

Σήμερα είχαμε τις απουσίες των Ζαϊρί και Νίκιτς, που δεν μπορούσαν να παίξουν, δοκιμάσαμε κάποιους άλλους παίκτες, αλλά κάποιοι δεν απέδωσαν αυτά που περιμέναμε εμείς τουλάχιστον. Δεν είδα ότι η Καλλιθέα ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά πήρε το τρίποντο.

Θα μιλήσω άμεσα με τον πρόεδρο γιατί από εβδομάδα σε εβδομάδα παρουσιάζονται χειρότεροι. Δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος και πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε μία λύση», δήλωσε ο Κάραμα.