Βαθμολογία

Παντελής: «Καταλυτικό το χαμένο πέναλτι της Ζακύνθου»

Σπουδαία νίκη κατέκτησε στη Ζάκυνθο η Καλλιθέα, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο Νίκος Παντελής συνεχάρη τους παίκτες του για την εικόνα τους και στάθηκε ιδιαίτερα στο χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων στην εκπνοή του ημιχρόνου και ενώ το ματς ήταν ισόπαλο.

Εξέφρασε ωστόσο και παράπονα για τη διαιτησία, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του «Ελ Πάσο» αξίζει περισσότερο σεβασμό. «Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη επί ενός καλού αντιπάλου, όπως είναι η Ζάκυνθος. Και περισσότερο γιατί αυτή η νίκη ήταν εκτός έδρας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα… κρύο σημείο του αγώνα. Από μία φάση που δεν προμήνυε κάτι και για δέκα λεπτά χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Στη συνέχεια είχαμε καλά πατήματα, καλή κυκλοφορία και ισοφαρίσαμε.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ότι ο αντίπαλος έχασε ένα πέναλτι στην εκπνοή του ημιχρόνου και αν έβαζε το γκολ δεν θα ξέραμε πώς θα πήγαινε το παιχνίδι. Κατά την προσωπική μου άποψη νομίζω πως δεν ήταν πέναλτι. Στο β’ ημίχρονο πιστέψαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία.

Παίξαμε με κόντρα επιθέσεις, πετύχαμε το δεύτερο γκολ και φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έχουμε χάσει παιχνίδια στο 90’ και σήμερα ήταν μία επιβράβευση γι’ αυτούς. Συγχαρητήρια και στη Ζάκυνθο για την φιλοξενία και τον κ. Κάραμα για τη δουλειά του. Όμως αν και ποτέ δεν κρίνω τους διαιτητές, νομίζω αξίζουμε περισσότερο σεβασμό. Δεν γίνεται σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν πολύ σκληρό να έχουμε δεχθεί έξι κίτρινες. Με τα σφυρίγματά του διαιτητή ο αντίπαλος με έβαζε στην περιοχή μας. Να διευκρινίσω πως αυτό δεν ήταν μομφή», ήταν τα λόγια του.