Βαθμολογία

Μια αγωνιστική απαγόρευσης σε Ζαλαώρα

Με μία αγωνιστική απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας Γιάννης Ζαλαώρας, από τον αθλητικό δικαστή της Β’ Εθνικής την Πέμπτη (22/10), ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι δεν θα κάτσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από εκεί και πέρα, τόσο η Καλλιθέα όσο και η ΑΕΛ ζήτησαν και πήραν αναβολές με τις υποθέσεις τους να ορίζονται για εκδίκαση στις 29 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των αποφάσεων έχουν ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE απήλλαξε την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 και τον ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΛΑΩΡΑ (προπονητή τερμ/κων) ως προς την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Αναγνωρίζει ότι έχει επέλθει αυτόματα (αυτοδικαίως) ο αποκλεισμός του 2ου εκ των εγκαλουμένων από τον επόμενο αγώνα (αγώνας της 19-10-2015 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ).

Η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (αγώνας της 19.10.15 με ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), ΛΑΡΙΣΑ (αγώνας της 17.10.15 με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ) αναβλήθηκε για την Πέμπτη 29-10-2015 και ώρα 10:30».