Βαθμολογία

Ευχαριστούν τον κόσμο στον Πανσερραϊκό

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Πανσερραϊκός από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα και στις τάξεις των «λιονταριών» υπάρχει ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι των Σερραίων έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με τη συμπαράσταση του κόσμου, που έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου, για να εκδώσουν ανακοίνωση την Τρίτη (20/10) ευχαριστώντας για τη βοήθεια προς τους παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη.

Αναλυτικά: «Η “ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964” ευχαριστεί όλους τους φίλους και οπαδούς της που έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας 19/10 κόντρα στην Καλλιθέα. Η αγάπη και θερμή σας συμπαράσταση αποδείχθηκαν σημαντικές για την κατάκτηση ακόμα ενός θετικού αποτελέσματος. Ειδικά ευχαριστήρια σε όλους τους φίλους που σε εποχή κρίσης πραγματοποίησαν το μακρύ ταξίδι Σέρρες-Αθήνα-Σέρρες προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και μάλιστα σε εργάσιμη μέρα. Ευχόμαστε στην επανάληψη παρόμοιων εικόνων σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας».