Βαθμολογία

«Ρωτήστε τη διοίκηση αν είναι επισφαλής η θέση μου»

Μπορεί να ήταν καλύτερος, να δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και να είχε τρία δοκάρια, αλλά ο ΑΟΧ ηττήθηκε από τον Κισσαμικό στο κρητικό ντέρμπι. Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως με την τύχη δεν μπορεί να τα βάλει κανείς και πως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Ρωτήθηκε πάντως για το αν θεωρεί πως η θέση του στην τεχνική ηγεσία είναι επισφαλής και απάντησε πως είναι αναρμόδιος για να απαντήσει προτρέποντας τους δημοσιογράφους να ζητήσουν την άποψη της διοίκησης.

«Έγινε ένα παιχνίδι που χάσαμε στην έδρα μας. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα των παιδιών ή δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς, που χωρίς τύχη δεν μπορούσες να το πάρεις. Νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Κισσαμικός έκανε μόλις μία φάση, στο 88’, και ένα γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση. Εμείς αντίθετα είχαμε καλή κυκλοφορία και τρία δοκάρια. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Ο Κισσαμικός είναι καλή ομάδα, αλλά καλύτερος παίκτης του ήταν ο τερματοφύλακας. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο και πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Κισσαμικό για τη νίκη της και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον Σπύρο Μπαξεβάνο», είπε αρχικά ο Γράφας.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι είναι επισφαλής η θέση του, απάντησε: «Το αν είναι επισφαλής ή δεν είναι να ρωτήσετε τη διοίκηση. Μη ρωτάτε εμένα. Εγώ είμαι αναρμόδιος να απαντήσω. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν με απασχολεί. Άλλωστε αυτή είναι η μοίρα του προπονητή, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Τέλος, ρωτήθηκε αν ακόμα πιστεύει πως ο ΑΟΧ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και τόνισε πως: «Κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής ή έπεσε από την 4η αγωνιστικής. Υπάρχεις δρόμος ακόμα. Εμάς το πρόβλημά μας είναι το σημερινό αποτέλεσμα και τίποτα άλλο. Ό,τι έκανε η ομάδα του ΑΟΧ μέχρι και πριν σήμερα σαν αποτελέσματα ήταν απολύτως φυσιολογικά. Εκτός λογικής είναι μόνο το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη του Κισσαμικού, αλλά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την τύχη. Αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».