Βαθμολογία

Διγκόζης: «Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η Κέρκυρα, που χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά για να «καθαρίσει» την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία κέρδισε με 2-0.

Ο Άγγελος Διγκόζης συνεχάρη τους παίκτες του για το τρίποντο, αλλά δεν στάθηκε σε αυτό και τόνισε πως στη συνέχεια θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά διαστήματα της ομάδας του. Υπογράμμισε όμως πως οι παίκτες του δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι, αλλά πως θα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο μέσω της σκληρής δουλειάς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη απέναντι σε μία αρκετά δύσκολη ομάδα. Στα πρώτα 10-15 λεπτά ψάχναμε τα πατήματά μας, αλλά από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε δύο πολύ ωραία γκολ.

Στο β’ ημίχρονο διαχειριστήκαμε το προβάδισμα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα για να περάσει ο χρόνος. Γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Στη συνέχεια θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά μας διαστήματα, καθώς έτοιμοι δεν είμαστε ακόμα στο 100%. Αλλά με πολλή δουλειά και επιμονή θα το καταφέρουμε», δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης.