Βαθμολογία

Διπλό με μπροστάρη τον Μπέλτσιο

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Δόξα Αργυροπουλίου, που κέρδισε μέσα στα Ταμπάκικα τους Αμπελόκηπους, με σκορ 1-3, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν σε φανταστική μέρα τον Μπέλτσιο, που με δύο τέρματα, ένα δοκάρι κι ένα ακυρωθέν γκολ, ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μπέλτσιος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερή θέση, σημείωσε το 0-1, ενώ στο 11’, ο Πίγκας έκανε το 0-2, έπειτα από σέντρα του Μπέλτσιου.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν νωρίς και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους στο παιχνίδι, όταν στο 15ο λεπτό, ο Ντε Λα Ρόσα, εκτέλεσε ένα φάουλ, βρήκε τον Ποτόσογλου κι αυτός με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Το Αργυροπούλι, συνέχισε να απειλεί και στο 24’, ο Μπέλτσιος, είχε δοκάρι, με το 1-2 να μένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπέλτσιος, έκανε το 1-3 στο 55ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι, είχαν κι ένα δοκάρι, στο 69’ με τον Παλαμίδα.

Αμπελόκηποι (Ζήσης Χολέβας-Άκης Ταυλαρίδης): Βακουφτσής, Τζόγκας, Δούκας, Γούτος, Μπλάνας, Παλαμίδας, Σαγάνης (65’ Αθανασάκης), Δόνος, Ποτόσογλου, Κωστομοίρης (50’ Ραχωβίτης), Ντε λα Ρόσα (59’ Πεζής).

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ. του Αλκ., Μπαχτσιβάνος Σ. του Χρ., Βλιώρας, Μεσημέρης (70’ Ντιντόκας), Πέρπερας, Δεμέστιχας, Χατζής, Χαρισούλης, Πίγκας, Μπέλτσιος (68’ Τσούτσας), Γωγάκος (82’ Κουτσιανικούλης).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Δεληγιάννη Α., Γκανάτσιου.