Βαθμολογία

Οι Καρυές φρέναραν τον πρωτοπόρο

Οι Νέες Καρυές/Ολύμπικ μετά την ισοπαλία που παραχώρησαν απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου, του έκοψαν την φόρα (2-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά θύμιζε ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να επικρατήσουν ο καθένας από την μεριά του. Οι ευκαιρίες ήταν πολλές με τις περισσότερες να τις έχουν οι γηπεδούχοι. Πολύ νωρίς στο 5' ο Τσινούδης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά στο σημείο του κόρνερ, ο Τσιρβούλης έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Φαρμάκας.


Στο 12' άνοιξε το σκορ το Συκούριο, όταν ο Κόκκινος έκανε ωραία τη σέντρα, ο Τζατζάκης εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Καλλιμάνη, έκανε το σουτ και το 0-1. Στο 20' ο Σπανός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πήρε την κεφαλιά και σε κενή εστία την έστειλε άουτ. Στο 40' πολύ καλό σουτ του Τσινούδη από πλάγια δεξιά, η μπάλα σύριζα στο αριστερό δοκάρι.

Στην εκπνοή στο 44' ο Τσινούδης έξω από την περιοχή και αριστερά έκανε το εκπληκτικό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά έγινε το 1-1.
Στην επανάληψη από νωρίς στο 46' το Συκούριο πήρε και πάλι κεφάλι, όταν ο Τζατζάκης έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-2.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 70' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον εξαιρετικό Τσινούδη Στέλιο και η μπάλα καρφώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του Φαρμάκα για το τελικό 2-2.

Στο 80' μεγάλη φάση για το Συκούριο όταν ο Κόκκινος εκτέλεσε το φάουλ, με εκτίναξη έγινε η μεγάλη απόκρουση από τον Καλλιμάνη σε κόρνερ.
Στο 86' ο Κόκκινος πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν έκλεψε την μπάλα βρέθηκε τετ α τετ και την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς ήταν για τους γηπεδούχους στο 88' όταν ο Μανώλης μπηκε από πλάγια έσπασε στον Σπανό αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και την τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Φαρμάκας. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Καλλιμάνης, Περδίκης Ν., Καψαλός, Πιστόλας (83' Καραπετσάνης), Σέντζας, Περδίκης Σ., Τσιρβούλης, Σπανός (89' Πράππας), Μανώλης, Τσινούδης, Μήλιος (60' Σιδέρης).

Κίσσαβος Συκουρίου (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Αγγέλης, Τάκε, Γκανάτσιος, Αλμυρούλης, Κυριάκος, Κόκκινος, Κάτσας, Τζατζάκης, Πικούλης (60' Τασιός), Κουκουτσέλος (85' Ζαϊρές).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Γκάγκας, Αναστασίου.