Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ραψάνη και Αστέρας Τυρνάβου

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (17/10) στη Ραψάνη όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Τυρνάβου. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 2-2.

Μέχρι το 59' ο Αστέρας κρατούσε τη νίκη στα χέρια του αφού είχε σημειώσει δύο γκολ. Στο 37' κέρδισε πέναλτι ο Γκαραγκούνης Λ., εκτέλεσε ο Πάσσιος Π. και έκανε το 0-1.

Στο 55' ο Λευτέρης Γκαραγκούνης έκανε με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2. Όμως η Ραψάνη απάντησε στο 59' όταν κέρδισε πέναλτι ο Φαρμάκας, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-2. Στο 63' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και στο 87' έγινε η ολική ανατροπή όταν με αυτογκόλ του Αστέρα, η Ραψάνη έφερε το ματς στα ίσα και έγινε το 2-2. Θα μπορούσε στο 95' να κλέψει τη νίκη ο Αστέρας, με τον Πάσσιο να χάνει μοναδικό τετ α τετ αφού απέκρουσε ο Καλογιάννης.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Τσούλκας, Βάρσος (48' Μπούρας), Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Β., Σινάν Ε., Βασιλειάδης, Σινάνι Κ., Κούμε, Φαρμάκας, Γκαραγκούνης Ν. (60' Ιωάννου).

Αστέρας Τυρνάβου (Παναγιώτης Πάσσιος): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Χ., Πάσσιος Α., Φουντούνας, Λάζος Γ., Καρακώστας Γ., Γκαραγκούνης Σ. (46' Τσακίρης Κ.), Καρακώστας Σ., Γκαραγκούνης Λ. (65' Τάκης), Γαλάνης Π., Πάσσιος Π.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Μάνος, Παραφέστας.