Βαθμολογία

Στο τέλος μίλησε ο Άρης Καπετάνιος!

Ένα συναρπαστικό ματς έγινε στο γήπεδο της Μελιβοίας όπου ο τοπικός Φιλοκτήτης κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-2 την Δόξα Ραχούλας. Στο 6' η Ραχούλα άνοιξε το σκορ όταν έδωσε την πάσα ο Γκόγκορας στον Κουμπόλι και αυτός με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 35' ο Τσαγκάλης για τη Μελιβοία με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Η Ραχούλα πήρε πάλι το προβάδισμα στο 71' όταν ο Κουμπόλι με ατομική προσπάθεια από πλάγια θέση έκανε το σουτ και το 1-2. Στο 75' Τσαγκάλης με σουτ από δεξιά έκανε το 2-2.

Στο 88' ο Καπετάνιος κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι για την Μελιβοία και έκανε το τελικό 3-2. Στο 89' ο Γεωργούλας είχε οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θωμ., Ρέντζας, Παπαηλίας, Πλατσάς (λ.τ. 30' Τσαγκάλης Β.), Χαϊδούσης, Γεωργούλας Θωδ., Μπουζώνας, Ντούμος, Γκουντάρας Η., Πασιάς Δ., Καπετάνιος.

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Κουρμπάτι, Θεοχαρούλης Τεγ., Τσέλιγκας (80' λ.τ. Ζητούνης), Διαμάντης, Κόγιος (85' Μηταλούλης), Γκόγκορας, Δημόπουλος (70' Τζανακούλης), Κουμπόλι, Αργυρακούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Καραμπούλας, Τσατσαρώνης.