Βαθμολογία

Πήρε φόρα και «προοδεύει» η Ανάβρα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με σκορ 0-4 κατάφερε να πάρει η Προοδευτική Ανάβρας, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Ολυμπιακό Χειμαδίου, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, η ομάδα της Ανάβρας, πήρε την νίκη αυτήν, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μίμη Κουρούκα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από το πρώτο μέρος, όταν στο 35’, ο Σιμούλης, έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, ανέλαβε δράση ο Μίμης Κουρούκας, που στο 60’, το 70’ και το 80’, κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 0-4, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Κώστας Παπαρίζος): Κλέιβι, Νούσιος Γ. του Αχ., Θεοχαρίδης (50’ Δαλαμπύρας), Σεβδαλής, Τόπης, Νούσιος Γ. του Β., Παλικάρης, Λίταινας Στ. (46’ Γκοργκόλης), Σούμας (70’ Τσαγκούλης Β.), Λίταινας Αντ., Καραντώνης.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος, Μαλλιάρας (80’ Ζαχαράκης Π.), Κουρούκας Γ., Χαϊδούλης, Γιαννουλέας, Κώτσιας, Κουρούκας Μ., Σιμούλης (60’ Γκιόσι), Χαλκιάς (75’ Βλάχος).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Μίχος, Γκαρέλης.

Γιώργος Μητσιούλης