Βαθμολογία

Πήρε το διπλό κι ανεβαίνει ο Δολιχιακός

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Δολιχιακός, που κέρδισε με σκορ 1-3 τον Απόλλωνα Βρυσιών, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, έφτασαν τους 9 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δολιχιακός, άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, όταν ο Κώστας Σουγλής με κεφαλιά, κέρδισε τον Χουλιάρα και σημείωσε το 0-1. Στο 33μάλιστα, ο Στέφανος Σουγλής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέτυχε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, σημειώνοντας το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κώστα Καζάκη, πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν στο 65’, ο Τριανταφύλλι, με πλασέ σημείωσε το 0-3, ενώ από την άλλη, η ομάδα των Βρυσιών το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 1-3, με πλασέ του Αρβανιτοζήση, έπειτα από γύρισμα του Ζητούνη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Απόλλων Βρυσιών (Χρήστος Καρασάββας): Χουλιάρας, Καμπουρούδης (46’ Θεοδώρου), Μπερσιάνης, Στεφανής, Γιαντσίδης, Λιάπης, Βουβαλούδης, Ζητούνης, Βαΐτσης, Αρβανιτοζήσης, Σουλιώτης.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Μιφτάρι, Θεοδωράκης Στ., Μητούλας (68’ Κότυλης), Σαπάκος, Σουγλής Στ., Ζιάκος (70’ Τζήκας), Ντόκος, Τριανταφύλλι, Σουγλής Κ., Παναγιώτου.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Νίκζας, Πατέτσος.                         

Γιώργος Μητσιούλης