Βαθμολογία

Γράφας: «Είναι ντέρμπι με τον Κισσαμικό»

Ο Κισσαμικός είναι ο αντίπαλος των Χανίων στην 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής, με τον Θωμά Γράφα να περιμένει ντέρμπι στο δευτεριάτικο (19/10) ματς των Περιβολίων.

Ο 45χρονος τεχνικός, λοιπόν, μίλησε την Παρασκευή (16/10) για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους και ζήτησε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, για να έρθει το τρίποντο.

«Είναι ένα ντέρμπι. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε και όλα τα παιχνίδια στη Φούτμπολ Λιγκ, δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επανέλθουμε στις νίκες.

Η δύναμή μας είναι ο κόσμος, που είναι ο 12ος παίκτης. Τον θέλουμε κοντά μας ώστε να υποστηρίξει αυτή την ομάδα, να είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο», ανέφερε ο Γράφας.

Ενώ σε ό,τι αφορά την τακτική του ΑΟΧ, σημείωσε: «Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο, δεν μπορείς ν' αφήνεις τίποτα στην τύχη. Σε ενδιαφέρει ο τρόπος που αγωνίζεται, το σκεπτικό του, η τακτική του συμπεριφορά και αναλόγως πράττεις».

Από την πλευρά του, ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς είπε αρχικά: «Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είναι ένα χανιώτικο ντέρμπι. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την ομάδα του Κισσαμικού έχοντας παίξει και το φιλικό πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε μυστικά. Είναι ένα παιχνίδι που για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Φυσικά, θέλουμε να κερδίσουμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε μαζί με το τεχνικό τιμ γι' αυτό το παιχνίδι, παίρνοντας εντολές για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τη Δευτέρα».

Και ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε εκτός έδρας τον Εργοτέλη και που πήραμε έναν βαθμό με τον Απόλλωνα, διότι ανέβηκε η ψυχολογία μας. Σίγουρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έπεσε η ψυχολογία μας, αλλά τώρα θέλουμε να ξαναβρούμε τον δρόμο που είχαμε πάρει στην αρχή του πρωταθλήματος και νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα αλλά και την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά και τους συμπαίκτες μου να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό τα μας δώσει επιπλέον ώθηση ώστε να δώσουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».