Βαθμολογία

Bαζάκας: «Σκάνδαλο η τιμωρία μου»

Χωρίς τον Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο της θα αγωνιστεί η Λαμία στη δευτεριάτικη (19/10) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον έμπειρο προπονητή να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β' Εθνικής, με την οποία τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής για την αποβολή του στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο Βαζάκας, λοιπόν, έκανε λόγο για σκάνδαλο και για παραβίαση του ΚΑΠ σε τηλεοπτικές του δηλώσεις την Πέμπτη (15/10), υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει αναθεώρηση της απόφασης.

«Οι κανόνες και οι νόμοι είναι ξεκάθαροι. Αυτός που πήρε την απόφαση να με τιμωρήσει έκανε μεγάλο λάθος. Και δεν θέλω να εκφραστώ ακόμα πιο σκληρά. Υπάρχει δεδικασμένο. Την προηγούμενη εβδομάδα απέβαλαν τον γυμναστή του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αλεξίου, για διαμαρτυρία, και τον τιμώρησαν με επίπληξη. Τώρα τιμώρησαν τον προπονητή της Λαμίας για διαμαρτυρία.

Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος για ένα τέτοιο παράπτωμα. Με τιμώρησαν με αποβολή στα λεπτά που απέμεναν στο ματς με τον Εργοτέλη. Δεν μπορεί για αυτό το πράγμα να τιμωρηθώ για δεύτερη φορά.

Θα μιλήσω με τη διοίκηση, πρέπει να αναθεωρηθεί αυτή η απόφαση. Μην πω καμιά βαριά κουβέντα, αλλά η απόφαση είναι σκάνδαλο. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό στα χρονικά. Δεν γράφουν ούτε για χειρονομία, ούτε για εξύβριση», δήλωσε ο τεχνικός των Φθιωτών στο STAR Kεντρικής Ελλάδας.