Βαθμολογία

Τελέστηκε ο Αγιασμός του Φιλαθλητικού

Την Τετάρτη 14/10 ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός τέλεσε τον Αγιασμό του ενόψει της σεζόν 2015-2016 που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στα γήπεδα της Α1΄ του γυναικείου βόλεϊ …

Σύσσωμο το Δ.Σ. με όλες τις αθλήτριες πήραν τις ευχές του Ιερέα που ήταν πλήρως «διαβασμένος» για τα τεκταινόμενα και ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και ομαδικό «πνεύμα» σε όλες τις κινήσεις εντός και εκτός του γηπέδου.

Έπειτα από το τέλος του Αγιασμού, ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού κ. Γιώργος Μπαλδώκας μίλησε σε ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα δείχνοντας την εμπιστοσύνη του σε αυτό που έχει «χτιστεί» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη»!

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης υποδέχτηκε την Τετάρτη (14/10) στο γραφείο του αντιπροσωπεία από την διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, όπου έγινε μία εποικοδομητική κουβέντα σε διάφορα θέματα γύρω από τον σύλλογο αλλά και την πρόοδο του γυναικείου βόλεϊ στη πόλη της Λάρισας.

O κ. Καλογιάννης ευχήθηκε στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό μία χρονιά γεμάτη χαρές και επιτυχίες, ενώ υποσχέθηκε πως θα βρεθεί στο κλειστό της Νεάπολης για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητριών στην Α1.

«Η διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού ευχαριστεί «θερμά» τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για την συνάντηση και την καλή διάθεση απέναντι στον σύλλογο. Η παρουσία σας στο γήπεδο θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς όταν η πολιτεία βρίσκεται «δίπλα» στα σωματεία, εκείνα αντλούν δύναμη για να συνεχίσουν την υγιή πορεία τους».