Βαθμολογία

Ξένο σώμα ο Βάντερσον από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Άδοξο τέλος για την παρουσία του Κόστα Βιάνα Βάντερσον στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί από την Τρίτη (13/10) ξένο σώμα για τον Αλέκο Βοσνιάδη και από εδώ και πέρα την υπόθεση του αναλαμβάνει αποκλειστικά η διοίκηση της ΠΑΕ… Τι ακριβώς συνέβη και ο Βάντερσον επί της ουσίας λογίζεται ως «τελειωμένος» από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, πριν από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (8/10). Τότε ο Βάντερσον εμφανίστηκε στην προπόνηση απογοητευμένος, ζήτησε από τον Βοσνιάδη να φύγει από την ομάδα και να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα…

Το αίτημα του δεν έγινε δεκτό από τον προπονητή των «κυανόλευκων» και εν συνεχεία υπήρξαν διαβουλεύσεις με τους διοικούντες… Τελικά ο Βραζιλιάνος σε πρώτη φάση είχε γλιτώσει τα χειρότερα με μόνη επίπτωση ότι δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στο δευτεριάτικο (12/10) ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Στη Ριζούπολη πριν αρχίσει το παιχνίδι ο Βάντερσον… ξέφυγε αφού εκνευρισμένος για το ότι είχε μείνει στον πάγκο είπε διάφορα εμφανώς ενοχλημένος. Μάλιστα κάποιοι καλοθελητές μετέφεραν στην τεχνική ηγεσία ότι ο Βραζιλιάνος έβριζε τον Βοσνιάδη και παράλληλα υπήρξαν και καταγγελίες από συμπαίκτες του ότι έλεγε ότι χωρίς αυτόν ο Απόλλωνας θα χάσει το παιχνίδι.

Μετά από αυτά η κατάσταση έγινε μην αναστρέψιμη για τον Βάντερσον, τον οποίο ο Βοσνιάδης δεν άφησε να προπονηθεί την Τρίτη (13/10) και από την Τετάρτη γυμνάζεται μόνος του υπό την επίβλεψη μέλους του τεχνικού τιμ (κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι να συμφωνηθεί με τη διοίκηση ο τρόπος της λύσης του συμβολαίου του με τους «κυανόλευκους»).