Βαθμολογία

Σπανός: «Δεν ήταν τόσο εύκολο»

Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση πέρασε από την Ελευσίνα η Παναχαϊκή, η οποία νίκησε με 3-0 την Τετάρτη (14/10) σ' ένα ματς που είχε κλειδώσει από το ημίχρονο.

Οι Πατρινοί ήταν σαφώς ανώτεροι και πήραν αυτό που ήθελαν με τον Δημήτρη Σπανό να τονίζει πως το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό μετά την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη καθώς είχαμε να διαχειριστούμε το άσχημο αποτέλεσμα της Καρδίτσας. Σήμερα μπήκαμε πιο δυνατά και μετά το 0-2 η υπόθεση νίκη έγινε πιο εύκολο και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα σήμερα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ξεπέρασαν το σοκ της Καρδίτσας.

Πλέον κοιτάζουμε τα Τρίκαλα και θέλω να ευχαριστήσω τον Πανελευσινιακό για την φιλοξενία αλλά και να ευχηθώ υπομονή και καλή συνέχεια στον κ. Δημόπουλο».

Ο Βασίλης Μουκίδης είπε: «Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, σήμερα ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τους 3 βαθμούς, μπήκαμε πολύ δυνατά και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια. Πλέον ξεχνάμε το σημερινό αγώνα και κοιτάζουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Πανελευσινιακό για τη φιλοξενία και της εύχομαι καλή συνέχεια».