Βαθμολογία

Βασιλακάκης: «Είχαμε καρδιά»

Με ανατροπή ήρθε η πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού στη σεζόν και μάλιστα κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Γι' αυτό μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Βασιλακάκης είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος τονίζοντας πως αυτό το τρίποντο θα δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του.

Αρχικά είπε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, την οποία είχαμε ανάγκη. Μια νίκη ψυχολογίας για μας, για τον κόσμο, τους παράγοντες, για όλους. Εκτός από το βαθμολογικό όφελος, τονώθηκε η ψυχολογίας μας, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα, την προηγούμενη αγωνιστική και το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε θετικά και δεν μας πήρε από κάτω. Αν και χάναμε με 1-0, σήμερα δείξαμε πάθος που δεν το είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε καρδιά, γιατί ποιότητα ως ομάδα έχουμε. Αν γίνει συνδυασμός αυτών των δύο, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, δεν λύγισαν ούτε μία στιγμή και συγχαρητήρια στον κόσμο για τη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα, είτε αυτοί που παίζουν, είτε αυτοί που δεν αγωνίζονται».