Βαθμολογία

Θριάμβευσε με ανατροπή

Νίκη με σκορ 1-2 κατάφερε να πάρει η ομάδα των Νέων Καρυών/Ολύμπικ, μέσα στην έδρα του Δολιχιακού και έτσι, με αυτό το τρίποντο, να περάσει και πάλι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη, την ήττα της Λάρισας 2012 από την Δόξα Ραχούλας.

Αν και οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να προηγηθούν, κάνοντας το 1-0, στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Μητούλα, στην συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, κατάφερε να πάρει μπροστά και όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να φύγει και με το διπλό.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσινούδης, ισοφάρισε σε 1-1 για τις Νέες Καρυές, ενώ ο Πιστόλας ήταν αυτός, που στο 67ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι οι Νέες Καρυές, τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, μιας και στο 85ο λεπτό, τραυματίστηκε ο Ζαχαριάς και ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Τέλος, οι γηπεδούχοι, έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία καθώς θεωρούν ότι το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, προήλθε από θέση οφσάιντ, όπως επίσης και ότι ο διαιτητής δεν τους έδωσε τρία πέναλτι.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Σαπάκος, Κουτσογιάννης, Μιφτάρι, Μητούλας, Θεοδωράκης Στ., Ζιάκος (70’ Τριανταφύλλι), Σουγλής Κ., Ντόκος, Παναγιώτου, Σουγλής Στ.

Νέες Καρυές/Ολύμπικ (Γιώργος Λιάπης): Παπαδημητρίου, Σιδέρης, Σέντζας, Καψαλός, Περδίκης Νικ., Καραπετσάνης (46’ Πιστόλας), Περδίκης Σωτ., Σπανός (79’ Ζουμπελούλης), Μανώλης, Τσινούδης, Μήλιος (65’ Ζαχαριάς).

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Νάκας, Παραφέστας.

Γιώργος Μητσιούλης