Βαθμολογία

Επιτέλους «προόδευσε» η Ανάβρα

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει η Προοδευτική Ανάβρας, που το απόγευμα της Τετάρτης, κέρδισε με σκορ 4-0 τον Απόλλωνα Βρυσιών, για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική της κατηγορίας. Έτσι, πέτυχε την πρώτη της νίκη για την φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει τους 4 βαθμούς πλέον.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ, με γκολ από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μίμης Κουρούκας, κατάφερε να κάνει το 1-0 για την Ανάβρα, ενώ στο 40ο λεπτό, ο αδερφός του, Γιάννης, σημείωσε το 2-0, που ήταν και στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Χονδροδήμος, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, στο 47’, ενώ το τελικό 4-0, διαμόρφωσε ο Βλάχος στο 55’, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα.

Προοδευτική Ανάβρας (Κώστας Τσιοτινός): Φιλοκώστας, Χονδροδήμος, Δεσπόπουλος (70’ Ζαχαράκης Φ.), Κουρούκας Γ., Μαγαλούλης, Γιαννουλέας, Κώτσιας, Μαλλιάρας, Κουρούκας Μ. (60’ Γκιόσι), Χαλκιάς (55’ Ζαχαράκης Π.), Βλάχος.

Απόλλων Βρυσιών (Χρήστος Καρασάββας): Βουβαλούδης, Στεφανής, Καραντάκης, Βαΐτσης (55’ Καμπουρούδης), Μπερσιάνης, Γιαντσίδης, Γιαχνής, Μπουρίκος, Αρβανιτοζήσης, Ζητούνης, Σουλιώτης.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Βασιλός, Καραθάνος.

Γιώργος Μητσιούλης