Βαθμολογία

«Δοξάστηκε» στο τέλος το Αργυροπούλι

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Δόξα Αργυροπουλίου, απέναντι στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρίες με τους Τίγκα, Χαρισούλη και Πέρπερα για να βάλουν γκολ, ενώ από την άλλη, ο Φιλοκτήτης, απείλησε με τους Καπετάνιο, Ηλία Γκουντάρα και Πλατσά.

Τελικά, ο Μπέλτσιος, ήταν αυτός που λύτρωσε τους γηπεδούχους, όταν στο 85ο λεπτό, σημείωσε το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και με αυτόν τον τρόπο, χάρισε 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Νίκου Παπανικολάου.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσεβάνος Στ. του Αλκ., Μπαχτσεβάνος Στ. του Χρ., Μεσημέρης, Δεμέστιχας, Καρράς, Χατζής, Βλιώρας (46’ Ριζούλης), Χαρισούλης (75’ Ντιντόκας), Τίγκας (46’ Μπέλτσιος), Πέρπερας, Γωγάκος.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιώργος Παπαντωνίου): Γεωργούλας Θ., Παπαηλίας, Πλατσάς, Ρέντζσας, Χατζί (75’ Χαϊδούσης), Γεωργούλας Θεοδ., Πασιάς Παν., Πασιάς Δ., Γκουντάρας Ηλ., Μπουζώνας, Καπετάνιος Α.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Μπουρονίκος, Τσιτρούλης.

Γιώργος Μητσιούλης