Βαθμολογία

Σκαρφαλώνουν στον «Όλυμπο» οι Γόννοι

Ακόμα μια νίκη πέτυχε ο Όλυμπος Γόννων, αυτήν την φορά, απέναντι στην ομάδα των Βουναίνων, την οποία και κέρδισε με σκορ 1-2 για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να προηγηθούν στο 51ο λεπτό, όταν ο Τσούγιας με κεφαλιά σημείωσε το 0-1, ενώ στο 72’, ο Καραναστάσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει προηγουμένως ο Νίκος Μάντζιαρης, κατάφερε να σημειώσει το 0-2. 

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 80’, με τον Σταύρο Τσαπράζη, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης προηγουμένως έχασε αρκετές ευκαιρίες και είχε και δοκάρι στο 56ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, από τα 40 μέτρα. Μάλιστα, θα μπορούσε να χαρίσει και τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, όταν εκτέλεσε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Λάζαρος Αγγλόπουλος στα τελευταία λεπτά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Βούναινα (Χρήστος Γραβάνης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Γ. (46’ Μουτσάνας, λ.τ.), Ακρίβος, Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης (75’ Χατζηλιάδης Κυρ.), Χριστοδούλου, Μαρβατάι, Τσανάς, Τσαπράζης Κ. (73’ Αγγλόπουλος Λ.), Χατζηλιάδης Σ.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μαργκεκάι, Γραβάνης (61’ Κανταρίνος), Τσιαπλές, Τσιουτσιούμης, Τσούγιας, Ντόι, Καραγκιόζης, Τσιόπας (80’ Καλούσης), Μάντζιαρης Νικ., Σερίφης (85’ Πραγκαφίλης).

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Καραμπούλας, Αναστασίου.

Γιώργος Μητσιούλης