Βαθμολογία

«Τραίνο» για την νίκη

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει ο Σ. Σ. Ραψάνης, που είχε να κερδίσει από την πρεμιέρα, καθώς στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική, επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναγροτικού Νίκαιας.

Το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και μοιραία, έληξε με το ισόπαλο 0-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Ντέμης Γκαραγκούνης, με διπλή προσπάθεια, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά, στο 56ο λεπτό σημειώνοντας το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως, δεν κράτησε πολύ, μιας και δέκα λεπτά περίπου αργότερα, ο Τριανταφυλλόπουλος, κατάφερε να ισοφαρίσει για την Νίκαια, σε 1-1. Παρ’ όλα αυτά, ο Σ. Σ. Ραψάνης, βρήκε τρόπο να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 75’, ο Φαρμάκας έκανε μια μπαλιά στην αντίπαλη άμυνα, με την μπάλα να βρίσκει σε κάποιον αμυντικό της Νίκαιας, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Γρηγορίου.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Καρυώτης, Τσούλκας, Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Β., Σινάν Ερ., Γκαραγκούνης Γ. (60’ Μπούρος, λ.τ.), Σινάνι Κ., Βάρσος, Βασιλειάδης (90’+1’ Αδάμος), Φαρμάκας, Γκαραγκούνης Ντ. (75’ Ιωάννου).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Γρηγορίου, Τίκας (80’ Ψαθάς), Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Πανδρεμένος, Γεωργάκας (46’ Μπούκας), Παπακώστας, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου (60’ Ολαμάνι), Ανδρεόπουλος.

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Μπακαγιάννης, Τσατσαρώνης.

Γιώργος Μητσιούλης