Βαθμολογία

Η Ραχούλα το γκολ, η Λάρισα 2012 τις ευκαιρίες!

Δόξα Ραχούλας και Λάρισα 2012 αναμετρήθηκαν την Τετάρτη (14/10) με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το ένα και μοναδικό γκολ στο 8’ όταν ο Θεοχαρούλης εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Δημόπουλος και έκανε το 1-0. Άλλη μια καλή στιγμή για την Ραχούλα στο 40’ όταν ο Κουμπόλι σούταρε από ευνοϊκή θέση και η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες σε όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί και γι’ αυτό τα έχουν και με την τύχη τους.

Επίσης όπως μας μετέφεραν, έχουν πολλά παράπονα από την διαιτητική τριπλέτα αφού όπως είπαν τους ακυρώθηκε γκολ, ενώ δεν τους δόθηκε και πέναλτι. Τέλος διαμαρτύρονται και για την αποβολή του Ξαφάρα που αποχώρησε από το παιχνίδι περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος.

Από την άλλη ο τεχνικός της Ραχούλας θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του που έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και παρότι η ομάδα του είχε τέσσερις βασικές απουσίες, οι παίκτες που τους αντικατέστησαν έδειξαν πως παίζεται το καλό ποδόσφαιρο.

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Κουρμπάτι, Θεοχαρούλης, Τέγος, Τζανακούλης, Κόγιος, Γκόγκορας, Ζητούνης, Δημόπουλος (85’ Βάσσος), Αργυρακούλης, Κουμπόλι (70’ Μηταλούλης).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Φλώρος, Β., Φλώρος Παν. (70’ Φλώρος Παντελ.), Ξαφάρας, Βασιλείου, Δόνος, Φλώρος Α. (75’ Σκέντζας), Κίτσιος Π. (46΄Τσιάκος), Στρατής, Κίτσιος Δ., Μάντζας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Δεληγιάννη, Ακρίβος.