Βαθμολογία

«Αστέρας» γι’ άλλη μία φορά!

Ο Αστέρας Τυρνάβου επικράτησε εντός έδρας των Αμπελοκήπων με σκορ 1-0 και συνέχισε με νικηφόρο αποτέλεσμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τυρνάβου ήταν καλύτερος, μόλις στο 15’ ο Πάσιος Π. έχασε τετ α τετ και στο 40’ ο Πάσιος Α. κέρδισε το πέναλτι, εκτέλεσε ο Μπαντής Γ. και έκανε το 1-0.

Στο 45’ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σαγάνη, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ, το σουτ του όμως απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος.

Οι Αμπελόκηποι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, στο 60’ Ντελά Ρόζα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, έκανε το πλασέ ο Δόνος η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 70’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αστέρας Τυρνάβου 2010 (Παναγιώτης Πάσιος): Παναγιωτόπουλος Μ., Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Α., Φουντούνας (90’ Γκαραγκούνης Γ.), Λάζος Γ., Καρακώστας Γ., Πάσιος Π., Γαλάνης Π., Καρακώστας Σ. (75’ Τάκης), Τσακίρης Κ. (60’ Γκαραγκούνης Λ.), Μπαντής Γ.

Αμπελόκηποι (Άκης Ταυλαρίδης): Βακουφτσής, Τσιόγκας, Δούκας, Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Ποτόσογλου, Σαγάνης (75’ Πεζής), Παλαμίδας (55’ Αθανασάκης), Ντελά Ρόζα, Κωστομοίρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Παλαμίδας, Τέγος

Βάσω Γκατζούλη