Βαθμολογία

Γκόγκιτς: «Ρεφάραμε την ήττα από τον Εργοτέλη»

Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή και ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη του Αχαρναϊκού στη Ριζούπολη.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο Απόλλων Σμύρνης είναι ιστορική ομάδα και εκ των φαβορί στη Β’ Εθνική, αλλά υπογράμμισε πως αυτά θα πρέπει να φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί που οι δικοί του παίκτες, έκαναν αυτά που είχαν δουλέψει στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να ρεφάρουν την σκληρή, με τον τρόπο που ήρθε, ήττα από τον Εργοτέλη στο Μενίδι.

Οι δηλώσεις του Γκόγκιτς: «Πετύχαμε μια καλή νίκη μετά το άσχημο αποτέλεσμα και την εμφάνιση με Εργοτέλη. Σήμερα ρεφάραμε. Σήμερα είχαμε σκληρή ομάδα και τα παιδιά έκαναν αυτό που ζητήσαμε, αξίζουν συγχαρητήρια. Περισσότερο κατοχή είχε ο αντίπαλος, δεν είχε κλασική ευκαιρία από οργανωμένη επίθεση, περισσότερο από μακρινές μπαλιές.

Ο Βάντερσον όταν μπήκε με καλές ντρίμπλες μας έκανε να δυσκολευτούμε λίγο πάνω του. Είχαμε καθαρό μυαλό αμυντικά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ξέραμε πως ανεβαίνουν ψηλά τα μπακ. Βάλαμε Ματσούκα, Ταμπάκη και Ομπράντοβιτς πρώτη φορά πίσω από τον σέντερ φορ. Μπορούσαμε κι άλλα γκολ εάν είχαμε καθαρό μυαλό.

Από αύριο όμως ξεκινά μία νέα μέρα και η Β’ Εθνική είναι πραγματική δύσκολη κατηγορία. Για να κερδίσεις δυσκολεύεσαι. Μπορεί να υπάρχουν ιστορικές ομάδες και φαβορί, αλλά θα πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Όλη η ομάδα δούλεψε σωστά. Εκεί θέλαμε να χτυπήσουμε από άκρες. Δεν είχαμε καλά τελειώματα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, θέλει δουλειά να μπορέσεις να πετύχεις νίκη. Στο τέλος βλέπουμε δεν θα έχουμε μεγάλα αποτελέσματα. Μπαίνουν δύσκολα γκολ και οι ομάδες είναι σκληρές

Όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα, πρέπει να ψάχνεις χώρους. Για ένα ημίχρονο βγήκαμε πέντε φορές με τον Ομπράντονβιτς. Τελικά βγήκε το καλό σουτ. Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρχε και η κούραση, αλλά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Εκ μέρος των ποδοσφαιριστών, ο Μιχάλης Μάρης τόνισε πως μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και σκληρή δουλειά, ο Αχαρναϊκός ανταποκρίθηκε και πήρε μία σημαντική νίκη.

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε με σκληρό τρόπο. Δουλέψαμε στις αδυναμίες που είχαμε και ανταποκριθήκαμε σε όσα δουλέψαμε και μας είπε ο κόουτς. Είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα και προχωράμε», δήλωσε.