Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Θέληση, δύναμη και ενέργεια»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε της Παναχαϊκής πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή νίκη και ο Σάκης Θεοδοσιάδης στάθηκε στα στοιχεία, που παρουσίασαν οι παίκτες του για να φτάσουν στην επιτυχία.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν θέληση, δύναμη και ενέργεια καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να ξεπεράσουν τόσο το εμπόδιο της πατρινής ομάδας, όσο και του κακού αγωνιστικού χώρου.

Δεν θέλησε ωστόσο να σταθεί στο τρίποντο αυτό περισσότερο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του σκέφτεται ήδη την προετοιμασία της για το ματς με την Κέρκυρα.

Οι δηλώσεις του Θεοδοσιάδη: «Θα ξεκινήσω λέγοντας πολλά συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές για την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχαν σήμερα απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο που κι αυτός έχει μπει στο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες. Η νίκη είναι πολύ σημαντική επίσης, διότι, πέραν από τη δυναμική του αντιπάλου, καταφέραμε να επικρατήσουμε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και για τις δύο ομάδες που βάρυνε περισσότερο από τη βροχή.

Τα παιδιά πιστεύω ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως μοιρασμένο. Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις ευκαιριών, όπως και ο αντίπαλος. Ευτυχώς αυτό δεν είχε κόστος για την ομάδα μου και αυτό που κρατάμε είναι ότι στο β’ ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και έτσι κατορθώσαμε και βάλαμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τα παιδιά τα δώσανε όλα και γνωρίζετε πολύ καλά ότι σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους αυτό που κυριαρχεί είναι η θέληση, η δύναμη, η ενέργεια και η αυταπάρνηση και θεωρώ ότι αυτά τα στοιχεία οι ποδοσφαιριστές μου τα είχαν. Δε στεκόμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο. Από αύριο επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας, να δουλέψουμε σωστά έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Παναχαϊκής και στους ποδοσφαιριστές της για το καθαρό παιχνίδι που έγινε στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι στην Παναχαϊκή καλή πορεία και τα καλύτερα στον κ. Σπανό. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ολοένα και αυξάνεται στο γήπεδο και βοηθάει την προσπάθεια που κάνουμε».

Ο Γιώργος Σκαθαρούδης, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Αναγέννησης, τόνισε από την πλευρά του: «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Παναχαϊκή και σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα και σε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας δείχνει ο προπονητής μας. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε κάποιες ευκαιρίες.

Μετά το 20λεπτο αδρανήσαμε σε μερικές φάσεις. Ωστόσο στο β’ ημίχρονο μπήκαμε επίσης πολύ καλά, βγάλαμε ευκαιρίες, το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό. Θεωρώ ότι και η Παναχαϊκή είχε ευκαιρίες αλλά εμείς δικαιούμαστε ένα γκολ και το βάλαμε με αυτό τον τρόπο στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου για την προσπάθεια που κάνουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, τα κοιτάζουμε ένα-ένα και πάμε πάντα για τη νίκη. Τέλος, να ευχηθώ και στην Παναχαϊκή, η οποία έχει πολύ καλή ομάδα, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».