Βαθμολογία

Εύκολα ο Όλυμπος Γόννων!

Ο Όλυμπος Γόννων κέρδισε με ευκολία 3-0 στην έδρα του την Δόξα Ραχούλας και παρέμεινε στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΛ κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα φέτος.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 26’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Ζάρρα, ο Τσιαπλές έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 33’ σέντρα του Τσιαπλέ και ο Τσιόπας με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Στο 49’ ο Νίκος Μάντζιαρης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Στο 84’ ο Σερίφης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Καλούση έκανε το τελικό 3–0.

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Τσιντζιλώνης, Μαρκεγκάι, Τσιαπλές, Τσιτσιούμης, Τσούγιας, Ντόι, Καραγκιόζης (76′ Μάντζιαρης Ν.), Τσιόπας (72′ Καλούσης), Μάντζιαρης Ν., Ζάρρας (59′ Σερίφης).

Δόξα Ραχούλας (Άρης Πατσής): Ζεϊμπέκης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ., Κόγιος, Διαμάντης, Τσακαβίτης (33΄λ.τ. Μηταλούλης), Κουρμπάτι, Τέγος, Δημόπουλος (78′ Βάσσος), Κουμπόλι, Αργυρακούλης (82′ Σταμουλάκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Γκαρέλης, Δεληγιάννη Ε.