Βαθμολογία

«Για τη νίκη ή την ισοπαλία με Ζάκυνθο»

Η Ζάκυνθος αποτελεί την αντίπαλο του Κισσαμικού στην 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής και οι Κρητικοί προσδοκούν στο να φύγουν από το νησί του Ιονίου με βαθμό ή βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπαξεβάνος ανέφερε σε δηλώσεις του την Πέμπτη (8/10) ότι οι νεοφώτιστοι θα κυνηγήσουν το τρίποντο, ωστόσο και η ισοπαλία θα τους αφήσει ευχαριστημένους.

«Εμείς αυτό που περιμένουμε είναι μία καλή προσπάθεια. Ξέρουμε ότι η Ζάκυνθος είναι καλή ομάδα, από πέρσι έχει δείξει ότι έχει ανοδική πορεία. Ξεκίνησε καλά, στο πρώτο παιχνίδι έχασε μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αλλά κατάφερε να προβληματίσει τον αντίπαλο αρκετές φορές. Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, κατάφερε και πήρε τη νίκη. Υπάρχει αισιοδοξία και από το προηγούμενο αποτέλεσμα που είχαν, υπάρχει γενικότερα μία ευφορία στην ομάδα και είδαμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν γεμάτες τις κερκίδες, δηλαδή έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε μία συνέχεια της πρώτης αγωνιστικής, όπου είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με τα Τρίκαλα κι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να πάμε να πάρουμε πάλι ένα καλό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η νίκη είτε αυτό είναι η ισοπαλία. Σίγουρα για εμάς υπάρχει ένας προβληματισμένος γιατί δεν παίξαμε την περασμένη αγωνιστική. Ο ρυθμός είναι κάτι που μας λείπει και το είπαμε και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μας λείπουν τα παιχνίδια, κάνουμε προπόνηση στο πλαστικό και μόνο μία προπόνηση σε φυσικό χόρτο, σίγουρα θέλουν τα παιδιά περισσότερο χρόνο, να περάσουν τα παιχνίδια, για να μπορέσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να εμφανιζόμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί, για να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός του Κισσαμικού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το ότι ο ενθουσιασμός ήταν ένα "όπλο" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αν υπάρχει η ίδια "δίψα" στους ποδοσφαιριστές: «Είμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση από το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και λίγο η πικρία του τελευταίου λεπτού που δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, που σίγουρα θα ήταν καλύτερο αποτέλεσμα η νίκη. Υπάρχει όμως η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στα παιδιά, παρακολουθήσαμε και την ομάδα της Ζακύνθου και ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και πάμε να κάνουμε κι εμείς το παιχνίδι μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι της Ζακύνθου σε σχέση με αυτό των Τρικάλων: «Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό κι εμάς μας περιμένουμε κάπως διαφορετικά τώρα οι ομάδες. Ο Κισσαμικός δεν είναι μία ομάδα που όπου πηγαίνει θα είναι ένας… σάκος του μποξ. Είναι μία ομάδα η οποία έχει και μπορεί να βγάλει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, άρα κι αυτοί σίγουρα θα είναι πιο υποψιασμένοι, άρα και τα πράγματα θα είναι και για εμάς πιο δύσκολα».