Βαθμολογία

«Προσοχή γιατί τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά»

Tη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους θέλουν στον Παναιγιάλειο εν όψει του σαββατιάτικου (10/10) αγώνα με την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» δεν επιθυμούν να συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο στις εξέδρες.

Την Πέμπτη (8/10), λοιπόν, οι Αιγιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία συνιστούν κόσμια συμπεριφορά, καθώς, όπως επισημαίνεται, ελλοχεύει ο κίνδυνος για την επιβολή εξοντωτικών προστίμων από τη διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό αλλά να ζητήσει και την κατανόηση του για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν στην σημερινή σύσκεψη από τα αρμόδια όργανα.

Έτσι εκτός του εξονυχιστικού ελέγχου στις εισόδους θα υπάρχει απαγόρευση διέλευσης και στάθμευσης περιμετρικά του σταδίου, ακόμη και στο χώρο που βρίσκεται πίσω από τη δυτική εξέδρα (ΘΥΡΑ3). Επισημαίνουμε ότι λόγω των αυστηρών οδηγιών της διοργανώτριας αρχής, τα πρόστιμα για ρίψη αντικειμένων (μπουκάλια-καπνογόνα κ.τ.λ.) είναι εξοντωτικά, αφού ισόποσο του προστίμου αφαιρείται και από την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ και μπορεί να επισύρει ακόμα και τιμωρία έδρας (περίπτωση Αχαρναϊκου). Ας προστατεύσουμε λοιπόν όλοι μαζί την ομάδα μας και ας τη βοηθήσουμε στην δύσκολη προσπάθειά της».