Βαθμολογία

Ζημιά ο Γκόλιας στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Βασίλης Γκόλιας είχε φανεί ότι είχε υποστεί τράβηγμα κατά τη διάρκεια του ματς με τα Χανιά, έπειτα από μια προσπάθεια για σουτ, ωστόσο, «δήλωνε» ότι είναι εντάξει και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για αρκετή ώρα από τη στιγμή των πρώτων ενοχλήσεων. Αυτό όμως όπως αποδεικνύεται του έκανε μεγαλύτερο κακό. Ο 30χρονος δεξιός μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τελικά διαπιστώθηκε ότι έπαθε ζημιά στον λαγονοψοϊτη.

Έτσι οι εκτιμήσεις μιλούν για απουσία του Γκόλια για δύο με τρεις εβδομάδες. Πρακτικά δηλαδή, χάνει σίγουρα το δευτεριάτικο ματς με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη και το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία και θα γίνει αγώνας δρόμου μήπως καταφέρει και επανέλθει απέναντι στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν από τα Χανιά Το επόμενο πρωινό από το ματς με τον ΑΟΧ και κατευθείαν έκαναν χαλάρωμα, την Τετάρτη (7/10) είχαν ρεπό και επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Πέμπτης (8/10) στη Ριζούπολη, αφού στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων γίνεται αυτές τις ημέρες επανασπορά στον χλοοτάπητα και είναι κλειστό.