Βαθμολογία

Και ο Μπόλονι στη λίστα της ΕΠΟ!

Ένας παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως εξετάζεται (επίσης) από την ΕΠΟ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας. Ο λόγος για τον Λάζλο Μπόλονι. 

Σε αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ελλάδας στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας βρίσκεται ακόμα η ΕΠΟ. 

Μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Σούστερ, η Ομοσπονδία είχε γίνει γνωστό πως εξετάζει τις περιπτώσεις του Χίτινγκ, Σάαφ και άλλων προπονητών που είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες. 

Σήμερα, όμως, η εφημερίδα «Live Sport» υποστηρίζει πως στη λίστα του Γιώργου Γκιρτζίκη είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη «γαλανόλευκη», οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν στα χρήματα που δίνει η Ομοσπονδία (600.000 ευρώ) και αν καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ της Σαουηδικής Αραβίας, τότε δεν αποκλείεται να έρθει εντός της εβδομάδας στην Αθήνα για την να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κουβέντα της ΕΠΟ με τον Μπόλονι στάθηκε και στον Κώστα Τσάνα και στην παραμονή του στο επιτελείο της Εθνικής, κάτι που δεν βρήκε αντίθετο τον 62χρονο κόουτς και έχουν μπει πολύ καλές βάσεις για την επίτευξη συμφωνίας.