Βαθμολογία

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Κισσαμικού έκαναν στη Ζάκυνθο

Συνέχεια στα εντός έδρας παιχνίδια θα δώσει η Ζάκυνθος την Κυριακή (11/10), υποδεχόμενη τον Κισσαμικό για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής και με την ομάδα του Καλίντ Κάραμα να προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Εν όψει Κρητικών, λοιπόν, η διοίκηση της ομάδας του Ιονίου προσβλέπει στη θερμή συμπαράσταση των οπαδών των νησιωτών και την Τετάρτη (7/10) έκανε το σχετικό κάλεσμα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 1-0, η ΠΑΕ Ζάκυνθος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη μεγάλη δύναμη της. ΌΛΟ το φίλαθλο κόσμο του νησιού, για τη μεγάλη του συμπαράσταση με την παρουσία του στην εξέδρα.

Αυτή την Κυριακή ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κόντρα στην αξιόλογη ομάδα του Κισσαμικού. Φίλαθλε της Ζακύνθου, δώσε βροντερό παρών στο δημοτικό μας στάδιο. Δώσε δύναμη στην ομάδα του Ζαϊρί, του Καραμαλίκη, του Νίκιτς, του Κάραμα και των άλλων παιδιών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη νίκη. Το σύνθημα είναι ένα: "Μια πόλη, μια ομάδα, Ζακυνθάρα"».