Βαθμολογία

Μήνυμα Σέργουντ για αλλαγή

Απόλυτα κατανοητή είναι από τον Τιμ Σέργουντ η κριτική από τους οπαδούς της Άστον Βίλα και οι αντιδράσεις μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς με τη Στόουκ, όμως, ο κόουτς των «χωριατών» έστειλε μήνυμα στον κόσμο και εξέφρασε τη σιγουριά του για την αλλαγή της κατάστασης.  

Η Βίλα αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και μετράει πλέον έξι ήττες και μια ισοπαλία στα εφτά τελευταία της παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν λογικό να ακουστούν αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Στόουκ με σκορ 1-0 και ο Σέργουντ, θέλησε να βγει μπροστά και να μιλήσει προς τον κόσμο, λέγοντας:

«Αυτό που έχω να πω στους οπαδούς μας, είναι ότι αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό τους και τις απαιτήσεις τους. Είμαι ο προπονητής της ομάδας και αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνισή μας απέναντι στη Στόουκ. Κι εγώ θα ήμουν απόλυτα εκνευρισμένος αν έβλεπα το ματς από την πλευρά των οπαδών. Δεν θέλω να προσβάλω τη νοημοσύνη τους και την εξυπνάδα τους. Έρχονται στο γήπεδο για να απολαύσουν τη μέρα και να χαρούν με την ομάδα τους και δεν μπορούν. Μπορώ όμως να ανατρέψω την κατάσταση».