Βαθμολογία

«Θα φύγω, μόνο αν το θέλουν οι παίκτες»

Στους παίκτες της Τσέλσι πέταξε ο Ζοσέ Μουρίνιο το «μπαλάκι» της παραμονής του ή μη στον πάγκο των «μπλε», τονίζοντας πως θα αποχωρήσει μόνο αν αυτοί δηλώσουν στα Μέσα ότι δεν τον πιστεύουν σαν προπονητή.

Μετά την τέταρτη ήττα της Τσέλσι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι πιθανότητες αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία των «μπλε» αυξάνονται συνεχώς, ωστόσο ο ίδιος, σε έναν... μονόλογο που πραγματοποίησε στο «Sky Sports», υπογράμμισε πως θα αποτελέσει παρελθόν, μόνο αν οι παίκτες του δηλώσουν ότι πλέον δεν υπάρχει πίστη στο πρόσωπό του.

«Ο κόσμος μπορεί να πει ότι θέλει. Νομίζω πως πρέπει να πάτε κατευθείαν στους παίκτες. Παραθέστε τους ένα γεύμα στο Κόμπχαμ την επόμενη εβδομάδα, ο Τέρι δεν πηγαίνει στην εθνική ομάδα, ούτε ο Ντιέγκο Κόστα, ούτε ο Ραμίρες. Ρωτήστε τους», ανέφερε πρωτίστως.

«Εάν σας πουν ότι δεν με πιστεύουν, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω. Το μοναδικό. Αλλά όχι ψεύτικες πηγές. Οι παίκτες στο στο τραπέζι», προσέθεσε.