Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Την άποψη ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη θα ήταν η ισοπαλία εξέφρασε ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, πάντως, παραδέχθηκε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα το 1-0 υπέρ της Καλλιθέας να μείνει μέχρι τέλους.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο για την ομάδα μου. Στην έναρξη του παιχνιδιού στα πρώτα 10’ - 15’ δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο πνεύμα του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Καλλιθέα να το εκμεταλλευτεί, να μπει πιο δυνατά από εμάς και να κυριαρχήσει στις μονομαχίες δημιουργώντας κάποιες προϋποθέσεις για γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε άμεσα. Και πάνω που η ομάδα άρχισε να συνέρχεται και να έχει την κατοχή της μπάλας δωρίσαμε στον αντίπαλο ένα γκολ!

Παρόλα αυτά όσο περνούσε η ροή του πρώτου ημιχρόνου, σιγά σιγά πήραμε την κατοχή, κάναμε δύο τρεις φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε», είπε αρχικά ο Θεοδοσιάδης.

Ακολούθως ο κόουτς της ΑΣΑ στάθηκε στο δεύτερο μισό του ματς τονίζοντας: «Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε λίγο την τακτική μας, ρισκάραμε, παίξαμε με δύο επιθετικούς και αυτό που κρατάμε είναι η έλλειψη καθαρού μυαλού, η έλλειψη πάσας. Παρόλο που ο αντίπαλος ήταν με παίκτη λιγότερο. Αν και φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή δεν είχαμε τα σωστά τελειώματα ώστε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα πω όμως ότι εμείς σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, θα έλεγα ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα και τον κ. Παντελή. Εμείς μέσα στην εβδομάδα θα αξιολογήσουμε τα λάθη μας και θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα και από την Αθήνα, αλλά και από την πόλη».