Βαθμολογία

Στην αντεπίθεση η ΑΣΑ

Δεν άφησε αναπάντηση την, όπως την χαρακτήρισε ανακριβή και προσβλητική, ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Καρδίτσας σχετικά με το ζήτημα των εκκαθαρίσεων του σταδίου, η ΑΣΑ.

Η διαμάχη των δύο πλευρών επομένως συνεχίζεται με τους «κιτρινόμαυρους» να τονίζουν πως η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ευρώ για τις εκκαθαρίσεις, καθώς έχει πληρώσει με δικά της έξοδα τα τελευταία χρόνια για όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο στάδιο. Παράλληλα σημειώνουν: «έστω και τώρα σας καλούμε να πράξετε τα στοιχειώδη που προκύπτουν απο το ΚΑΘΗΚΟΝ σας για να διευκολύνετε τον μεγαλύτερο αθλητικό φορέα της περιοχής που τη διαφημίζει σε όλη την επικράτεια. Κάντε (επιτέλους!) τα στοιχειώδη στο γήπεδο, δώστε εντολή να συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι του ΔΟΠΑΚ με τον δέοντα σεβασμό σε έναν σύλλογο που ΕΧΤΙΣΕ το Στάδιο και πέραν όλων των άλλων με τη δράση του αποκατέστησε και επαγγελματικά παλιές και νέες δόξες». Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Στην μακροσκελή, ανακριβή αλλά και προσβλητική  ανακοίνωση του Δήμου Καρδίτσας για το “πολυθρύλητο” ζήτημα των εκκαθαρίσεων του Σταδίου προς ενημέρωση της κοινής γνώμης  απαντώντας έχουμε να επαναλάβουμε για άλλη μια φορά τα εξής:  

Η Αναγέννηση ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ευρώ για εκκαθαρίσεις διότι έχει πληρώσει με δικά της έξοδα τα τελευταία χρόνια όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο.
Δηλαδή ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ποσό απ’ αυτό που επικαλείται η Δημοτική Αρχή.  Περίπου 50.000 ευρώ, τα οποία ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ έχουμε αναφέρει σε πάμπολλες ανακοινώσεις περι του θέματος στο πρόσφατο παρελθόν.

 Η ομάδα μας έχει τοποθετήσει μέχρι και την μεγαφωνική εγκατάσταση που τη παραχώρησε κιόλας στο Δήμο για να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών γιατί η απαρχαιωμένη που διέθετε το Στάδιο εκλάπη!   Και φυσιολογικά εκλάπη αφού το Στάδιο με ευθύνη ΟΛΩΝ των Δημοτικών Αρχών και των υπευθύνων του ΔΟΠΑΚ που διαχειρίστηκαν διαχρονικά τις τύχες του κατάντησε ερείπιο και βορά του καθενός...  

Κατα την φετινή χρονιά ήδη η ομάδα μας παρότι βρισκόμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει καταβάλει το ποσό των 1.500 ευρώ για να διασφαλιστεί η θέρμανση στα αποδυτήρια!  

Εχει δηλαδή ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τις υποχρεώσεις της για τις εκκαθαρίσεις!!!  Δεν χρωστάμε ευρώ, λοιπόν, σε κανέναν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν υπεύθυνο του Δήμου ή του ΔΟΠΑΚ είτε είναι “παλιά είτε καινούργια δόξα” να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ την ομάδα μας με τοποθετήσεις του στύλ ότι  χρωστάει 111.000 ευρώ απο προηγούμενες περιόδους για τις οποίες δεν ευθύνεται η σημερινή διοίκηση!  

Γι’ αυτές τις περιόδους άλλωστε έχει αποφανθεί και η δικαιοσύνη καθώς η αγωγή που έκανε ο ΔΟΠΑΚ στην ΑναγέννησηΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ  με απόφαση απο τα δικαστήρια ως απαράδεκτη και αβάσιμη!  

Για το ζήτημα των συναντήσεων που αναφέρεται ο Δήμος, πράγματι η Αναγέννηση προσπάθησε (και εξακολουθεί να προσπαθεί) να βρεί φόρμουλα συνεργασίας και παραβρέθηκε στις συναντήσεις με συνεχείς υποχωρήσεις.  

Ενώ λάβαμε την υπόσχεση ότι το ποσό που επικαλείται ο Δήμος ως οφειλή θα συμψηφιστεί με τα έξοδα που έκανε η ομάδα μας ολα αυτά τα χρόνια (συνεδρίαση του ΔΟΠΑΚ επι θητείας Δημάρχου Παπαλού), και στη συνέχεια με υποσχέσεις μετά απο πρωτοβουλία του κ. Αντωνίου ότι ο Δήμος θα τοποθετήσει διαφημιστικό πανό κοινωνικής χορηγίας στο Στάδιο, για να καλυφθεί το ποσό που είναι λογιστικό κι όχι πραγματικό, ώστε να μην έχουν ευθύνες οι υπάλληλοι.  

Τίποτα απ’ αυτά δεν έγινε και μάλιστα εισπράξαμε στο τέλος απειλές ότι θα σφραγιστεί το ΑΦΜ!  

Ακόμη και στην τελευταία συνάντηση η Αναγέννηση και ο πρόεδρός μας υποχώρησαν για να βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας.  Η πρόταση απο τον Δήμο στην τελευταία συνάντηση ήταν να πληρώνει η Αναγέννηση τις εκκαθαρίσεις απο φέτος, αρκεί ο ΔΟΠΑΚ να διασφαλίζει την θέρμανση και να κάνει τα στοιχειώδη.  

Πράγματι ο πρόεδρός μας συμφώνησε, αλλά επι της πράξεως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

 Μέχρι την ώρα του αγώνα ο ΔΟΠΑΚ δεν είχε διασφαλίσει πετρέλαιο θέρμανσης στ’ αποδυτήρια γεγονός που ανάγκασε την ομάδα μας (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) να πληρώσει και να τοποθετήσει με δικές της ενέργειες.  Αν δεν βάζαμε πετρέλαιο τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, των διαιτητών και της ομάδας μας δεν θα είχαν ζεστό νερό!  

Εν συνεχεία την Δευτέρα κατα τη συζήτηση με την κ. Γκαγκά και τον κ. Τάντο ο πρόεδρός μας κ. Μπούρμπος θέλησε να δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα συμπεριλαμβανομένων όμως και εκείνων που ξόδεψε για το πετρέλαιο για να εισπράξει την άρνηση αλλά και την φοβερή ατάκα απο την κ. Γκαγκά: 

“Μα γιατί βάλατε πετρέλαιο μόνοι σας; Εμείς πρέπει να πάρουμε όλο το ποσό.”   Επίσης εισέπραξε το προσβλητικό σχόλιο ότι η ομάδα χρωστάει 111.000 ευρώ!!!  

Ή θα πάμε, λοιπόν, με την λογική ή θα την καταργήσουμε εντελώς, για να ξέρουμε και που βαδίζουμε!  

Τέλος, για την περιβόητη συμπαράσταση απο τη Δημοτική αρχή , είναι πραγματικά αστείο και να το συζητάμε.   Εκτός αν θεωρείτε πως με τα 10 εισιτήρια διαρκείας (που ακόμη δεν πληρώθηκαν!) κάνατε το χρέος προς τη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού!  

Τόσο πολύ ώστε την αφήσατε να παίζει σ’ ενα γήπεδο - αχούρι που δεν έχει πλέον θέρμανση, εκδοτήρια, πόρτες,  μισές κερκίδες και αγωνιστικό χώρο!!!  Για τη συμπαράσταση τα είπατε άλλωστε όλα μόνοι σας στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις.

Ας τις μελετήσει ο κόσμος για να βγάλει τα συμπεράσματά του...  

Εστω και τώρα σας καλούμε να πράξετε  τα στοιχειώδη που προκύπτουν απο το ΚΑΘΗΚΟΝ σας για να διευκολύνετε τον μεγαλύτερο αθλητικό φορέα της περιοχής που τη διαφημίζει σε όλη την επικράτεια.  

Κάντε (επιτέλους!) τα στοιχειώδη στο γήπεδο, δώστε εντολή να συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι του ΔΟΠΑΚ με τον δέοντα σεβασμό σε έναν σύλλογο που ΕΧΤΙΣΕ το Στάδιο και πέραν όλων των άλλων  με τη δράση του αποκατέστησε και επαγγελματικά παλιές και νέες δόξες!!!

Αν δεν επιθυμείτε να βοηθήσετε (όπως το αποδεικνύετε συνεχώς), σεβαστείτε τουλάχιστον την ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που κάνουν συμπολίτες να κρατήσουν τον συλλογο όρθιο με σημαία την ηθική και την διάθεση για προσφορά και μην βάζετε συνεχώς εμπόδια και τρικλοποδιές...  

Εδώ είμαστε, πάντα διαθέσιμοι να συνεργαστούμε απο την στιγμή βεβαίως που αυτό θα γίνει με πυξίδα την κοινή λογική.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ