Βαθμολογία

Σεφτέ με Πίντο η Λαμία

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της πανηγύρισε η Λαμία το απόγευμα της Παρασκευής (2/10).

Οι Φθιώτες υποδέχτηκαν τον Παναιγιάλειο και κατάφεραν να τον κερδίσουν με 1-0 παρόλο που δεν έθελξαν με την απόδοσή τους. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, ωστόσο, η διαφορά ήταν ότι οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν μία στιγμή αδράνειας της ομάδας από το Αίγιο.

Ο Σερτζίνιο ήταν σε πολύ καλή μέρα και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον Παναιγιάλειο. Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε τους παίκτες του να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στάθηκε άτυχος με Πέρεθ, που έπαιρνε αρκετές προσπάθειες, και Ομάρ που τραυματίστηκαν, ενώ ο Μίλιτς δεν βοήθησε.

Ο Βαζάκας έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του στην επανάληψη περνώντας τον Πίντο και αυτό του βγήκε. Στο 74' ο Σερτζίνιο επιχείρησε μία σέντρα από δεξιά, ο Πίντο πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Σουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Τριανταφυλλάκος (89' Τόσκας), Σιλιγαρδάκης, Νατσιόπουλος (60' Τζόκιτς), Καραλής (66' Πίντο), Σερτζίνιο, Νεόφυτος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σκανδραβέλης, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Λινάδρος (56' Σταμόγιαννος), Πέρεθ (76' Πέρις), Μπούνας, Ομάρ (46' Σκαρτσίλας), Μίλιτς.