Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Επόμενος στόχος απόσυρση»

Στην απόφασή του να αποσυρθεί στο άμεσο μέλλον από την προπονητική, αφού δεν είναι ούτε Βενγκέρ, ούτε Φέργκιουσον, εμμένει ο Λουίς Φαν Χάαλ.  

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποσυρθεί από τους πάγκους στο φινάλε της θητείας του στο «Ολντ Τράφορντ», αφού, όπως ανέφερε, αισθάνεται γεμάτος απ' όσα έχει κάνει κι έχει ζήσει μέχρι και την ηλικία των 64 ετών και δεν θέλει να συνεχίσει να επεκτείνει επ αόριστον την παρουσία του στην προπονητική, όπως το έκανα ο προκάτοχός του στη Γιουνάιτεντ και το κάνει ακόμα ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ.

«Οι Βενγκέρ και Φέργκιουσον είναι άλλους τύπου προπονητές. Πάντοτε έβαζα τους στόχους μου στην καριέρα μου και το ίδιο έκανα και τώρα... Θα ήταν το καλύτερο να αποσυρθώ σύντομα. Έχω θέσει τον τελευταίο μου στόχο και είναι αυτός, έπειτα από τόσα χρόνια στους πάγκους. Οχτώ χρόνια στον Άγιαξ, έξι σαν προπονητής της πρώτης ομάδας και ήθελα περισσότερα τότε... Έβαλα την πρόκληση στον εαυτό μου. Ήμουν τυχερός που κατάφερα να βρεθώ σε τόσες μεγάλες ομάδες. Ένας από τους μεγαλύτερούς μου στόχους ήταν να προπονήσω την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και το κατάφερα κι αυτό» δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής.