Βαθμολογία

Πρόβλημα με Αλμπάνη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Μπορεί ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης να έχει στη διάθεση του πλέον τους Παναγιώτη Λαγό και Άντονι Φατιόν για δευτεριάτικο (5/10) ματς με τον ΑΟΧ στα Χανιά, καθώς αμφότεροι εξέτισαν τις τιμωρίες τους από κάρτες που κουβαλούσαν από πέσρι, αλλά στον Απόλλωνα Σμύρνης προέκυψε άλλο πρόβλημα. Ο λόγος για τον Χρήστο Αλμπάνη. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζάκυνθο και η ζημιά του βγήκε στην πορεία.

Ο Αλμπάνης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο του και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τόσο στην προπόνηση της Τετάρτης (31/9) όσο και της Πέμπτης (1/10).

Με δεδομένο λοιπόν, ότι το σημείο του χτυπήματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο ο νεαρός κυνηγός δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κρήτης, αν και η τελική απόφαση θα παρθεί το Σάββατο (3/10).

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «κυανόλευκων» συνεχίζεται καθημερινά -την Τρίτη άπαντες είχαν ρεπό- χωρίς απρόοπτα στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων (ο Ψιάνος που χτύπησε στη μεση του κόντρα στη Ζάκυνθο και έβγαλε προληπτικά ακτινογραφίες είναι περδίκι), στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων .