Βαθμολογία

Ρονάλντο: «Τεράστιο επίτευγμα, είμαι περήφανος»

Περήφανος για το διπλό ρεκόρ που σημείωσε στη χθεσινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Μάλμε εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο BT Sport. 

Τα 500 γκολ στην καριέρα του ξεπέρασε χθες το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως τα ρεκόρ δεν σταμάτησαν εκεί για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο διεθνής άσος με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της «βασίλισσας της Ευρώπης» επί της Μάλμε ξεπέρασε και τον ιστορικό αρχηγό του συλλόγου, τον Ραούλ, και πλέον έφτασε τα 324 με τη φανέλα της ομάδας. 

«Είναι τεράστιο επίτευγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έσπασα αυτό το ρεκόρ για τη Ρεάλ Μαδρίτης Ήταν υπέροχη για εμένα η αποψινή βραδιά. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και φτάσαμε τους έξι βαθμούς και πλέον είμαστε στην κορυφή του ομίλου μας», ανέφερε αρχικά ο 30χρονονος σούπερ σταρ στο βρετανικό δίκτυο BT Sport και πρόσθεσε: 

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά είχαμε παίξει ξανά εδώ με τη Σουηδία και μου έρχονται ωραίες αναμνήσεις, αφού θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που ήρθα είχα σκοράρει ξανά και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα! Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και η Μάλμε έπαιξε πίσω, αλλά εμείς ελέγξαμε το ματς και πετύχαμε δύο γκολ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για το τελικό αποτέλεσμα».