Βαθμολογία

Θέλει νίκη με Γουέστ Χαμ ο Ντεφό

Στην ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στάθηκε ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Ζερμέιν Ντεφό. Μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές, οι «μαυρόγατες» βρίσκονται στο πάτο της Πρέμιερ Λιφκ με μόλις δύο βαθμούς και ο Ντικ Άντβοκατ μόνο άνετα δεν αισθάνεται για τη θέση του στην τεχνική ηγεσία.

Ως εκ τούτου, ο 32χρονος φορ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ το Σάββατο (3/10), η οποία αν έρθει θα αλλάξει τα δεδομένα και θα «απορροφήσει» αρκετή από την πίεση προς των Ολλανδό προπονητή.

«Είμαι μεγάλη η σεζόν και έχουμε ακόμα πολλά ματς, αλλά είναι σημαντικό να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως η νίκη θα έρθει την επόμενη εβδομάδα ή την μεθεπόμενη. Πρέπει να συμβεί τώρα! Δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάτι καλύτερο από την κατάκτηση των τριών βαθμών πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι επίσης σημαντική και για τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο, καθώς θα τους βοηθήσει να ηρεμήσουν» ήταν τα λόγια του Ντεφό.