Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Δύο χαζές στιγμές»

Και τις δύο φορές που έγινε κάτι λάθος στα μετόπισθεν της Τσέλσι, η ομάδα το πλήρωσε με δύο γκολ από την Πόρτο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού πρώτα έκανε λόγο για χαζά γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, υποστήριξε ότι συνεχίζει να μην πηγαίνει τίποτα καλά για την ομάδα του μέχρι και αυτό το σημείο της σεζόν.

«Είχαμε διαθέσει πολλές ώρες για να αναλύσουμε τις στημένες φάσεις της Πόρτο και ήμασταν έτοιμοι για να αμυνθούμε σωστά. Είχαμε το ματς υπό τον έλεγχό μας και ξαφνικά δεχόμαστε ένα αστείο γκολ. Η Πόρτο είχε και δοκάρι από ίδιο χαζό δικό μας λάθος. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, όμως τιμωρηθήκαμε από δύο χαζές στιγμές της άμυνάς μας.

Η ομάδα του έπαιξε καλά, προσπάθησε να αντιδράσει σωστά με τα τα γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως ξανά όλα πήγαν στραβά για εμάς. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου εκτός από τις δύο χαζές στιγμές που οδήγησαν στα γκολ των αντιπάλων μας, αλλά αυτή την περίοδο όλα πηγαίνουν στραβά» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.