Βαθμολογία

Χατζηλιάδης: «Το καλύτερο ντεμπούτο» (Video)

Με το εκπληκτικό γκολ του Ανέστη Χατζηλιάδη τα Χανιά ξεκίνησαν με τρίποντο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο 24χρονος άσος, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους «μπλε» στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (1-0) στο Παγκρήτιο μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ για την παρουσία του στην πρεμιέρα και τόνισε πως το τέρμα ήταν ότι καλύτερο για τον ίδιο στο ντεμπούτο του.

Επίσης αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, στην ομάδα του Εργοτέλη, αλλά και στον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του στο ντεμπούτο του: «Μπήκα στο παιχνίδι χωρίς ζέσταμα, λόγω του τραυματισμού του συμπαίκτη μου, Παγώνη. Όταν καλείσαι να μπεις σε ένα παιχνίδι, ειδικά στην πρεμιέρα, πρέπει να δώσεις τα πάντα. Δεν σκεφτόμουν ότι μπήκα χωρίς ζέσταμα, προσπαθούσα να προσαρμοστώ στο παιχνίδι κατευθείαν.

Δεν περίμενα ότι θα πετύχω ένα τέτοιο γκολ Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρω χρόνο να σουτάρω και το έκανα. Δύο φορές έχω κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, αλλά σε πιο μικρή ηλικία στη β’ ομάδα και στις μικτές, μία φορά στο Καυταντζόγλειο και αλλά μία σε ένα τουρνουά στην Ιταλία».

Για το άγχος της πρεμιέρας: «Όταν μία ομάδα έχει καινούριους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο να έρθει η χημεία. Είχαμε χρόνο βέβαια να δουλέψουμε αυτούς τους 2-3 μήνες που ήμασταν μαζί. Έχουμε δείξει ότι είμαστε αρκετά δουλεμένει τακτικά, υπάρχει πάθος από τα παιδιά, έχουν θέληση όλων και βλέψεις για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα πάντα έχεις άγχος, δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι και εκτός έδρας κιόλας και τοπικό ντέρμπι της Κρήτης. Βγήκαμε νικητές από αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα και τις πρώτες του εντυπώσεις: «Πρώτη φορά έρχομαι να παίξω μπάλα στα Χανιά. Το μέρος μου αρέσει πολύ, ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Ο κύριος Θωμάς Γράφας με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα με ήθελε και φυσικά εγώ δέχθηκα κατευθείαν».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Έχει πολύ καλές ομάδες με μεγάλη ιστορία, έχουν παίξει Α’ Εθνική χρόνια. Πιστεύω πως είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι γιατί είναι ένας όμιλος. Θα είναι ανταγωνιστικό και θα κριθεί στο τέλος το αποτέλεσμα».

Για τα φαβορί: «Όλες οι ομάδες έχουν καλό ρόστερ. Θα φανεί στην πορεία ποιος θα έχει διάρκεια. Δεν θέλω να κάνω συγκεκριμένη πρόβλεψη».

Για το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα: «Έκανα το κοντρόλ και έκανα ακόμα ένα και είπα ότι πρέπει να σουτάρω. Αν δεν σουτάρεις, δεν μπορείς να προκαλέσεις την τύχη σου. Ήθελα να σουτάρω από την αρχή. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για ντεμπούτο».

Για τον Εργοτέλη: «Μου άρεσε σαν ομάδα, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πιστεύω πως υστερεί σε εμπειρία. Σημασία έχει ότι βγήκαμε νικητές».

Για τον ανταγωνισμό στα Χανιά: «Μόνο έτσι βελτίωνεσαι. Έχουμε μια πολύ καλή παρέα. Όποιος και να παίζει είναι το ίδιο».

Για τον κόσμο: «Δεν περίμενα να έχουμε τόσο κόσμο εκτός έδρας, δεν ήξερα ότι τα Χανιά έχουν τόσο κόσμο. Φαντάζομαι τι θα γίνεται εντός, ελπίζω χαμός. Με αναγνωρίζουν στο δρόμο, αλλά είμαι ταπεινός, κάτω το κεφάλι και δουλειά».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο κόσμος είναι για να βοηθάει κι όχι για να σε αγχώνει. Μας αρέσει που έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο εντός, μας αρέσουν τα δύσκολα. Μακάρι να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

">http://