Βαθμολογία

Ο Νικοπολίδης προπονητής στην Εθνική Ελπίδων

Την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9) η ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν τεχνικός αναλαμβάνει τη θέση, που μέχρι πρότινος κατείχε ο Κώστας Τσάνας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Παράλληλα, η ΕΠΟ επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γκούμα, που συνεχίζει το έργο του ως προπονητής στην Εθνική Νέων, αλλά και την τοποθέτηση του Σπύρου Λιβαθηνού στο πλευρό του.

Στο μεταξύ, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε πως προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση των συλλόγων που παίζουν στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες θα είναι η συμμετοχή τους στα ειδικά σεμινάρια της «Sportradar» για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη».

Η ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε μεταξύ άλλων τις παρακάτω αποφάσεις:

-Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Επιπλέον, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων ενώ αποφασίστηκε η πρόσληψη του κ. Σπύρου Λιβαθηνού ως άμεσου συνεργάτη του.

-Συμπεριέλαβε στον κανονισμό ως προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση των συλλόγων που παίζουν στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες την υποχρεωτική συμμετοχή κάθε μίας ΠΑΕ στα ειδικά σεμινάρια που θα διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη».